Търсене в този блог

събота, 9 юли 2022 г.

Избори до дупка Мафията -чупка!

 

На снимката – Бойко Борисов с членовете на „София-Запад“ MMА кадрите Георги Валентинов и Дани Илиев. Семерджиев е част от същата групировка под контрола на Таки. „София-Запад“ не бива да бъдат разглеждани, като фенска организация, отдавна са мутирали в типично мутренска банда.

Очакваме МВР да съобщят дали при обиска в жилището на Семерджиев е открита тениска с образа на Бойко Борисов.

Може да бъде изображение с 2 души, изправени хора и на открито

Мутри
Организация “Нахалство без граници”, учредена от учредителя на ГЕРБ, би имала международен успех за неговите подобия по света
09.07.2022 от Иво Инджев
Ако бях на мястото на (все още) управляващите щях да посоча доказано главната, направо антагонистична разлика с ГЕРБ. Тя се вижда от факта, че вождът на ГЕРБ ударно прокопа за няма и две години газовата примка на Путлер за Украйна ( и стана негова златна кокошка за финансирането на руската агресия, отприщена след подсигуряването на милиардите от “Турски поток”). Този руска транзит беше изровен от “курицата” от Банкя за рекордно кратък срок. Докато рекордът на сегашната власт е в обратното: трябваха й само 6 месеца да нанесат ударно нечувани по нашите земи удари на руския диктатор като ударно свързаха България с газовата алтернатива на руския шантаж, обслужван с мораториума на Методиевич върху проучването за газ в България и чрез 12 годишно отлагане на интерконектора с Гърция.
В бъдеще истинската българската история ще бъде разказвана за краткост така: ББ обслужи ВВП(утин), докато ПП откачи БГ от близо вековната зависимост от СССР и РФ, след което беше свалена от власт.
ББ не същество, което ще си направи харакири като признае истината, колкото и да е очевидна. но без да иска си признава днес, че е извършил глупост като свали управлението ПП, която ( иначе) щяла да изчезне за няколко месеца, ако беше продължила на управлява. Това нарежда днес “политическото животно” ( както го величаеха заради политическата му всеядна повратливост животновъдите от коментаторската му ферма). Опитва се да ни убеди в едно свое изречение, че депутатите му не го послушали и гласували оставката на правителството, а в друго казва, че щял да даде трима свои верни депутати за същото това правителство. “Балкански поток” на мисълта, в който няма (с)мисъл.
И макар да се изпуска с това признание за собствената глупост, ББ не се отказва от главното си средство за правене на политика: нахалното лъготене.
В безсилието си да оплюе откриването на затлачения в полза на руския газов монопол през трите му мандата интерконектор с Гърция ББ го нарича днес “бутафорен”. Защото не работел в момента ( макар всички стъпки за задействането му да са изпълнени и е въпрос на седмици азерският газ да потече). Сякаш самият той не “откриваше” наистина бутафорно обекта край Стара Загора на 11 ноември 2019 г. Запомни се с онова просташко мачкане на американската посланичка Херо Мустафа, която държеше лично да закара там с джипа си.
Намерил е и друго “възражение” от ревност. Газовата връзка е проектирана и финансирана при управлението на ГЕРБ и не било редно Петков да се държи днес така, сякаш всичко започвало от него. Ами и магистрала “Хемус” беше започната от неговия образец за подражание Т. Живков от Правец, когото “строителят на магистрали” от Банкя величае, че бил построил две България и нямало да може да боядиса всичко, което неговият Тато е построил. Помните ли?
Нахалството му трябва да се помни, за да си даваме сметка от кого сме се отървали. Дори и само това да бяха постигнали новите управляващи, пак щеше мисията им да се зачете като спасителна за България.
Трудно е да се каже кое от днешните му изявления е най-нахално, но “прозрението” му, че магистрала “Тракия” ВЕЧЕ е станала опасна ( след половин година управление на враговете му ), определено кандидатства за челно място в класацията. Това е същата магистрала, чието завършване той рекламираше като свой личен подарък за пътуващите по нея, но я “завърши” така, че десетки километри от нея са обозначени от години с ограничение на скоростта, нямащо нищо общо с пътуване по една магистрала. Верен на себе си “строителят” реагира цинично на актуалната новина от деня за поредна тежка катастрофа на “неговата” магистрала с вменяване на вина на невръстното вражеско управление. Така “Тракия” изведнъж престана да е “негова” ( заслуга), а “тяхна” (вина).
Същият се подиграва днес, че “тяхната съдебна реформа” ( точно така, “тяхната”, която той направи възможното да торпилира и като властник, и като опозиционер), била сведена до това да намерят място на Бойко Рашков. Извинявам се за клишето, но това е точно като да бутнеш баба си по стълбите и да я питаш що тича.
От дете помня саркастичния израз за такива като него-чрез нахалство към прогрес. В неговия случай днес става дума за нахалство, което води към регрес на държавата. В интерес на руската цел да кретаме на опашката той задържа България успешно в продължение на три управленски мандата на дъното на мнозинството класации по позитивни показатели в рамките на страните от ЕС и на европейския връх по негативните параметри в антисъстезанието между народите от общността.
Отгоре на всичко е тръгнал да говори от името на избирателите на противника, че нямали помежду проблем с неговите избиратели. Имат и още как – нарича се Бойко Методиевич Борисов. Ако не се беше вкопчил в “рожбата” си ГЕРБ като в спасителен пояс срещу истинска ревизия на дейността му в руски интерес, преговорите за обединение между доста от “рожбите” му и формациите на автентичните прозападни българи отдавна можеха да бъдат възможни, а свалянето на правителството, дръзнало да не пълзи пред Кремъл, щеше да е невъзможно.
Собственикът на ГЕРБ ( Гарант за Евразийска Република България), който толкова се гордее като учредител на партията, би могъл да учреди и “Нахалство без граници”. Ще има международен успех.

1 коментар


Кой
14 мин 
Споделено с: Публично
Шиши във Дубай
с Ментата?-Нанай
Двамцата в затвора
че да станат хора !!!
2 дни ·
Избори до дупка
Мафията -чупка
Гешев във затвора
Вън Елеонора
Боса от Сарая
съден най-накрая
Ментата в Дубай
с Шиши то се знай
Край със Герб и Буда
край и със грабежа
Знам, изглежда луда
тази мисъл свежа, .
но не може вечно
политици гадни
подло, безчовечно
алчни вечно гладни
да крадат на воля
и асфалта даже
Гешев ли да моля ?
Кой да ги накаже?
Избори до дупка
Мафията -чупка

1 коментар:

Въпроси и съмнения: Sic transit gloria mundi

Въпроси и съмнения: Sic transit gloria mundi : ? ? Т ъй преминава световната слава!    Evgeni Kanev Любими    ·  39 мин    ·  Мой близък за...