Търсене в този блог

понеделник, 6 ноември 2023 г.

Ще, ама надали

 

Аз пък мисля, че резултатът на ПП-ДБ-СС в София е забележителен, защото е постигнат срещу всички останали, включително срещу "своите".
Не искам да наранявам емоциите на "сините" и " червените" бабички, но ако Терзиев, Бонев и компания работят както трябва, съвестно и без да крадат (много), след четири години днешните страсти ще са само избледнял спомен. Стига корените на кметското родословно дърво да не разместят настилката на жълтите павета, разбира се.
Ваня Григорова се снима в своеобразен римейк на "Господин за един ден". От утре ще бъде един от многото общински съветници. Ако си въобрази, че всички гласове, които получи, са израз на всенародна подкрепа, ще започне истинската комедия "В небраното лозе на Габровски".

 

  • Kapka Todorova
    Да, разбиха ГЕРБ в почти всички квартали освен това. Само че се съмнявам, че ще спрат някога да дъвчат Терзиев. За много хора той е олицетворение на оправданието им, че нещо на тях лично не им се получава


    Ivan Mirchev Nikolov
    Kapka Todorova Не само оправдание за личния неуспех, а и легитимация да съществуват като активни борци срещу ДС и комунизЪма.


  • Iskra Angelova
    Така е


  • Nina Kirova
    ,,Сините бабички” 45 години търпяха терор, а после 30 години чакаха поколенията да се освестят! Можеха да си го спестят и да живеят цивилизовано, без обиди,
    както е в останалия свят, който възприе ЛУСТРАЦИЯТА!
    Сравнението е неетично
    Г-н Комарницки. Червените бабички ползваха привилегии, а Сините бяха
    набутвани във миша дупка!
    Поразсъждавайте! Преди
    да прегърнете изборния
    резултат на
    ,, по- малкото Зло”.
    Явно и на Вас са Ви откраднали 30-тина годинки! В които трябваше да се внесе яснота кой какъв Е!
    Другия вариант е сам да си дадете сметка кого как именувате!
    Можете да ме блокирате.
    Но помислете върху вариантът
    ,, полукомунисти”.

    • Отговор
    • Редактирано

  • Stiliyan Stefanov
    Как да не крадат много, като затова са поставени там ?


  • Toly Uzunova
    Точно. И мрънкащите е време да спрат, защото не помогнаха, а пречеха. По делата му ще го съдим.


  • Диана Петрова
    Освен това ППДБ печелят в 19 района на София (районни кметове) от 24 общо. Това е настина много голям успех и много различна картина от тази, която беше преди това.


  • Кирил Койчев
    Тя и Фандъкова така започна преди 14 години - тихо и кротко....


  • Красимира Николова
    Дааа, емоциите на "сините" и "червените" бабички трябва да се пазят. Щото България си е една старческа държава. Пирова или не, победата си е победа!


  • Конфигурацията в СОС няма да позволи на екипа на новия кмет (когото и да бяха избрали софиянци) да пипне и една котарашка схема.
    Не съм краен песимист, предпазлив реалист съм в случая.


    Tihomir Dimitrov
    Vessislava Tancheva Дано не сте права 😞


  • Marina Gavazova
    Vessislava Tancheva , тя навсякъде конфигурацията не позволява никакви изменения, затова и на малките пробиви трябва да сме доволни, а не да ги разкостваме , вместо със същата страст да разкостваме , поставилите схемата и изпълнителите. И това беше ясно още на първият избор за парламент от поредицата. На следващите избори пак вкупом обвинявайте малкото разум в полза, макар и косвена на схемаджиите.

    Tzena Mihaleva
    Мдааа, след бурните страсти идва ред да се работи и там ще се види кой кой е и за какъв чеп става. Да не ги съдим предварително, целият този шарен и безформен пъзел ще се нареди полека-лека и ще видим изображението. Ако не се оформи изображение, ще си го въобразим. 😉

    • Отговор
    • Редактирано

  • Деян Христов
    И Хекимян се снима в същия римейк😀😀😀


  • Георги Гайдурков
    Ха-ха, верно ли, сглобката, начело с Баце и ПееФ??!


    Milen Velkov
    Георги Гайдурков още ли някой има съмнения КАКВО е сглобката, освен безрезервно вярващите на това, което казват ББ и ДП и техните пажове?
    Може да е поп арт на текстово съобщение


  • Albena Borisova
    Комаре, хайде да си го кажем честно! Няма повод за радост и дитирамби. Дажи е срамно положението. Да вземеш мнозинство в общинския съвет и почти всички районни кметове, но кандитат-кметът ти да е на кантар, значи, че има някакъв голям бъг. И бъгът е точно в това, че хората, гласували за Терзиев, все пак имат глави на раменете си и не може да се очаква, че ще тръгнат под строй да гласуват за някого само защото е богат и успял. И по света милионери се кандидатират, ама преди това полагат достатъчно много усилия да се представят и да убедят хората, че стават за тази работа. Парите сами по себе си нищо не гарантират. И затова много хора не го подкрепиха, а други го направиха от немай къде и с голямо отвращение заради страх от опонентката му. Забележителното в случая е постигнатото от нея.


    Maria Ea
    Albena Borisova +1! Да се докара на-големият град до разлика 1,5% с комунистически кандидат е огромен срам. Дано някой го осъзнае. Дотук само слушаме дитирамби, като тази с бабичките.


  • Ivan Popov
    Това няма как да стане. Договорите с фирмите са подписани.


  • Evgenia Boteva
    Основното е че спечелиха срещу напълно мобилизирания платен и контролиран вот. Рекорден бих казала. Аз такова нещо досега не съм виждала във вече няколкогодишния си опит като член на СИК. Едно е да ти кажат: "има контролиран вот", а съвсем друго е да го видиш под строй да се изрежда през секцията ти цялата махала, в индианска нишка. А отвън напълно необезпокоявани и нагли да се разхождат организаторите. Ужасно е неприятно усещането, че делиш град с тези хора, сякаш са ти съквартиранти. Така че в моите очи победата е сериозна.


  • Може да бъде изображение с карта и текстово съобщение


  • Борис Борисов
    При положение ,че не беше най-подходящият кандидат в сравнение с някои районни , пак добре се получи , макар на косъм . Да не вземат сега свои да му правят мръсно в общинският съвет . ПП-ДБ имат само 23 съветника . Дали всичките са читави?

Няма коментари:

Публикуване на коментар

С глава в пясъка

  Europeen Dialogue 15 ч.   · Предствяте ли си каква наглост от този цървул : Със сигурност няма да позволя да разбият българските служби, ...