Търсене в този блог

събота, 23 юли 2022 г.

Когато се събудите

 Когато се събудите  отново ограбени  и изтрезнели  в крайпътната канавка на историята , сигурно ще съжалявате за всичките глупави избори ,които сте направили през годините  и по този начин сте позволили да управляват Наглите , Недостойните , Нахалните , Некомпетентните , Ненаситните ! Няма налично описание на снимката.

 Но може и да не се събудите никога  и да си отидете с усмивка на идиоти от този свят завещавайки на деца и внуци една кочина вместо държава годна за живеене . 

 

  • Часове само след като Корнелия обяви, че ще задържи мандата до средата на август, ГЕРБ сътвориха активно мероприятие, послужило на Слави да се оттегли от преговорите.
    Задържането на мандата щеше да позволи избора на нов шеф на КЕВР и да обезмисли “делото” на КС и неимоверното усилие да се вкара страната в пълен хаос през енергетиката. Но най-вече - щеше да е достатъчно да се приеме антикорупционният закон и Рашков в КПКОНПИ, който явно всява ужас в ББ, Пеевски & Сие. Но сигурно и в нощите на самия Слави - единствения политик без подадена имуществена декларация.
    Затова и ГЕРБ правят това, в което са най-добре обучавани - ченгесарски мероприятия.
    Сега разположете последната им операция в контекста на цялото им поведение през последната година.
    Интриги, саботаж и диверсионни акции.
    Интриги
    В комлект с ДПС критикуват най-вече ПП за всяко тяхно действие с аргументите, че не е в духа на правото (?!?), че е болшевишко (!) , че е корупция (!?!), че е лъжа (!) и т.н. - няма кривица на ГЕРБ, която да не са лепнали на ПП.
    А какво да кажем за техните медии - след като дори Десито се позова на тях за вкарване на интриги между Кирил и Лена, Кирил и Асен, ПП и ДБ и т.н.?
    А прането на ББ в Европарламента?
    Саботаж
    Колко пъти ГЕРБ проваля заседания, кворуми, гласувания? Евроатлантици само, когато им дърпат ушите от Европа и от кумова срама.
    А делата на прокуратурата срещу Кирил и Лена? А разкарването им до прокуратурата за щяло и нещяло?
    А мобилизацията на цялата съдебна система да блокира управлението?
    Капитан Андреево - да се смачка един от най-големите активи на борбата с корупцията? А махането на шефа на КЕВР, за да се блокира енергетиката?
    А спомняте ли си колко лесно “Възраждане” прави митинги с агресия срещу институциите? Дори се качиха без проблеми на сградата на кметството да махнат украинското знаме! Без последствия!
    А чий е кметът на София?
    Диверсионни операции
    Подмолното отразяване на парламентарната среща на ДБ с идеята да бъдат изобличени - и след това задвижена медийната машина на ГЕРБ с подбрани фрази, които да бъдат представени като скандал - е само един пример за това, че ГЕРБ не е точно партия, а ченгесарска групировка за овладяване на публичните ресурси.
    А спомняте ли си масовото недоволство от цените на горивата, която младежите на ГЕРБ сътвориха в социалните мрежи?
    Платени активисти, ботове, полезни идиоти - всичко е впрегнато за оцеляването на ББ и Пеевски и запазването на криминалната държава.
    Но това е известно.
    А колко хора са наясно, че месеци преди ГЕРБ да напусне властта е раздал концесиите на всички плажове на трибуквените групировки за 20 години? Както и всички ключови концесии на карери за пясък, строителни материали и др, без които строителството на пътища е невъзможно? Така цели два отрасъла - туризмът и строителството - са оставени в контрола на трибуквените.
    А случаите за магистралите (абе какво стана с арестувания куриер?), Капитан Андреево, системата за билетите в София, за градския транспорт и десетки знайни и незнайни окопавания на техните фирмички?
    Виждаме, че почти всички тесни места в икономиката на България - от които зависи тя и огромни маси население - са овладяни с възможност за контрол и саботаж на всяко управление.
    ГЕРБ в съдружие с ДПС и техните дъщерни изчадия - е извършил без преувеличение най-голямата диверсионна операция срещу националната сигурност в цялата ни история след 9.9.1944.
    С този контингент - представляващ над 50% от политическото пространство - трябва да се справи едно нормално управление, за да имаме нормална държава.

    40 коментара






    Halime Bahry
    Синтетично кратко и за съжаление вярно . Но ми липсва нещо , оптимизмът ,че повечето хора и бизнес реално не са заинтересовани хаосът и ГЕРБ да останат на власт . Не знам как измервате политическото пространство , но реално заинтересованите и зависимите са малцинство . Това ,което крепи системата на Грабежа е пропагандата и страховете , в някои случаи и репресията и разбира се глупостта да се определят всички политици за маскари и да не се гласува . https://www.facebook.com/groups/704044963024501/posts/5318046721624279 Трябва да има начин фарсът и хаосът да се обърнат срещу Мафията въпреки медийното превъзходство . https://www.facebook.com/halime.bahry/posts/pfbid033uAbbbLkjAkXxMKfFQftY5cjU35pB4P4TqqPV4BD9xiWLugw3SP3sr7JyzPnAExFl


  • Момчил Даскалов
    Чудесен анализ. Всичко това е ясно, но...само в нашия балон май.
    Единственото спасение е увеличаване на избирателната активност - БСП, герб, ДПС и (Възраждане) до сегашните нива няма къде да растат много (заключени са в ядрата). Разочарованите от политици и ситуация трябва да ги убедим, че ясно мнозинство ще стабилизира и правителството, и ще даде шанс на реформи. Ходенето за гъби ражда уродливост.
    Как да стане това с овладени медии? С разговори по места, разбира се, но е крайно недостатъчно...

    • Отговор
    • 2 ч.
    • Редактирано
    Rumi Georgieva
    Всичко това е прекрасно, но нали уж това им беше силата на ПП....образовани, компетентни ...защо не са си изпипали юридическите и политическите действия? Каквито и да са им били намеренията, всичко олеква като видиш как самочувствието им е без никакво ...
    Вижте повече


  • Jenny Schier
    Циркът на Цонев в Панорама е знак за паника сред мафиотските лобисти. Няма да се дадат без бой и ще продължи дълго.
     
     
     
    3 ч 
    ИТН си свърши пъкленото дело! Срам за всеки имал нещо общо с тази мафиотска партия, за която казвах, че е такава още в зародиша й! На нещото от дивана не му пука, че итн вече никога няма да са в политиката! Той осребри усилията си, а гласувалите за него будали ще духат супата, лошото е, че с тях и целия народ, който не иска да живее в мафиотска кочина!
    12 мин 
    Мисля си как този здрачник пропиля с лека ръка една година от общия живот на всички ни. Провалени надежди, пропуснати възможности, неслучили се проекти.
    Всичко това за егото на един инфантил, за кожата на една мутра, за салото на едно прасе, и за неидентифицираните предмети в общото им чекмедже.
    1 ч. 
    Още когато изпя песента с рефрен - "За крадец не ставаш, сине, ти си будала...", разбрах, че не му е чист косъма. После се убедих, че едно ферари с цвят червен няма да има за мен, а само за него. Накрая се уверих, че те са лошите в страшния филм. Разтуриха четири сватби, сега чакаме едно погребение - тяхното. Скъпичко ни излезе на всички като данъкоплатци инфантилното им поведение. Слави Трифонов и Има такъв народ - поредното проклятие на вечния български преход.
     
     
    Няма налично описание на снимката.

Не бъдете прасето което яздят!

 Няма налично описание на снимката. 

 

Няма налично описание на снимката.

Не бъдете будалите на Слави, който ви продаде на Мафията . Нищо лично , бизнес  с наивници .

Няма налично описание на снимката.

Не бъдете тъпи ГЕРБери Може да бъде изображение с 2 души

 Няма налично описание на снимката.Просто изхвърлете боклука и да почистим кочината .

Може да бъде изображение с 2 души и текстово съобщение

Бъдете умни и сменяйте политиците редовно както си сменяте чорапите . Може да бъде изображение с един или повече хора, изправени хора и текстово съобщение

Сега  е момента  да ги сменим .Може да е анимация на 1 човек Само не се хващайте не въдицата на национализма  финансиран с копейки .

Публикувано от Борис Борисов 14 май 
Дебайганьовизацията преди депутинизацията ли ще бъде или след нея . От Мутрата или от Копейкин трябва да се почне ?Може да бъде изображение с 1 човек и текстово съобщение

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Въпроси и съмнения: Sic transit gloria mundi

Въпроси и съмнения: Sic transit gloria mundi : ? ? Т ъй преминава световната слава!    Evgeni Kanev Любими    ·  39 мин    ·  Мой близък за...