Търсене в този блог

вторник, 23 февруари 2021 г.

Краварите и Маркс

Карл Маркс: Как се е появила Русия?

„Секретната дипломация на XVIII век“ е издадена в Лондон през 1899 година, но 117 години е крита от комунистите

Една единствена книга на Карл Маркс никога не е издавана в Съветския съюз и комунистическия лагер. Една малка книжка, но знакова. Тази, в която Маркс анализира историята на Русия. За нея никога не е споменавано. Какво толкова ужасно пише в нея, че тя да бъде скрита толкова десетилетия?

Люлката на Московия е „кървавото блато на монголското робство, а не суровата слава от епохата на норманите. Политиката на Русия продължава политиката на Ордата, на не на Рус.

Тази книга се нарича „Секретната дипломация на XVIII век“ и е издадена в Лондон през 1899 година. Faktor.bg преведе инкриминирания труд на Маркс, скрит години наред от съветските и българските комунисти. Изследването на „бащата“ на социализма публикуваме в три части.

ТРЕТА ЧАСТ (виж Първа и Втора част, б.р.)

Полша: едно мюсюлманско село в страната на католиците | DW | 27.12.2018
DW.COM
Полша: едно мюсюлманско село в страната на католиците | DW | 27.12.2018
Полша: едно мюсюлманско село в страната на католиците | DW | 27.12.2018
Това се знае и без писанията на Маркс . Звучи ми като фейк Маркс да се е интересувал от исторически подробности . Този тиквеник е имал предварително измислена конструкция в която е натикал историческите факти за да докаже , че историята се развива по неговата логика . Историческият материализъм е измишльотина , която самият живот днес опровергава . Впрочем нашествието на азиатците стига практически до Берлин, а в Полша има татарски села . Русините са едно от многобройните славянски племена https://bg.wikipedia.org/…/%D0%A0%D1%83%D1%81%D0%B8%D0%BD…
Русински език – Уикипедия
BG.WIKIPEDIA.ORG
Русински език – Уикипедия
Русински език – Уикипедия

Монголско нашествие в Европа – Уикипедия
BG.WIKIPEDIA.ORG
Монголско нашествие в Европа – Уикипедия
Монголско нашествие в Европа – Уикипедия
https://bg.wikipedia.org/…/%D0%9A%D1%83%D0%BB%D0%B8%D0%BA… Европа трябва да е благодарна , че източните славяни поемат удара и в крайна сметка я защитават от нашествието . Расизмът на Хитлер е абсолютна тъпотия защото славяни, фини и скандинавци са най-белите хора , за разлика от германците и такива като него .
Куликовска битка – Уикипедия
BG.WIKIPEDIA.ORG
Куликовска битка – Уикипедия
Куликовска битка – Уикипедия
 
 Маркс очевидно не е нито германец нито  славянин. Същото  може да се каже за Ленин и Сталин . Хитлер също  не е чистокръвен екземпляр от бялата раса  . Най- белички са  Северните народи на Европа 
The % of people with a light eye colour in Europe [1645x871] | People with blue  eyes, Blue eye color, Light eyes 
 
 
 Карти на толерантността към лактозата .Lactose Intolerance world map | Lactose intolerant, Lactose, Dairy Карти на краварските гени Simon Kuestenmacher on Twitter: "Lactose tolerance map. Higher number  indicates a higher share of the population is lactose intolerant. (Sorry  for missing out dear Americas) Source: https://t.co/3b3MTAelKE…  https://t.co/i17Dr7BMaE"
 


 

Очевидно белите хора са последен модел мутанти, нагаждане към условията и очевадно Северноевропейците , са първи братовчеди и най-близки роднини . Роднините не трябва да се избиват взаимно , но точно това се случва през двете световни войни в Европа .

По времето на Маркс  генетиката  не е съществувала . Днес можем да си намерим  произхода и роднините  с генетичен тест . Много ще ми е интересно да се направи такъв на всички баш комунисти и фашисти  като Маркс, Хитлер, Мусолини , Ленин, Сталин  и т.н. 

Генетична генеалогия се нарича приложението на генетиката в традиционната генеалогия.

Използва ДНК-тестове в комбинация с традиционни методи за генеалогични изследвания. Обикновено успехът на традиционните методи зависи изцяло от запазването и/или съхранението на историческите паметници. В случаите на непълнота и/или липса на такива на помощ идва генетичната генеалогия.

Всеки човек носи в себе си своеобразен „биологичен паспорт“, който не може да бъде загубен – наследствената информация, кодирана в неговата ДНК. Тъй като наследствената информация се предава от родители на деца, изследването ѝ с методите на генетичната генеалогия позволява проверката на това дали двама души споделят общ прародител. Изследването на срещащата се само при мъжете Y-хромозома позволява проверката за общ прародител по мъжка линия, а на митохондриалната ДНК (мтДНК) – по женска линия. 

Дали има война на гените ?


Няма коментари:

Публикуване на коментар

Въпроси и съмнения: Sic transit gloria mundi

Въпроси и съмнения: Sic transit gloria mundi : ? ? Т ъй преминава световната слава!    Evgeni Kanev Любими    ·  39 мин    ·  Мой близък за...