Търсене в този блог

понеделник, 29 април 2024 г.

Ва Банк

 Кирил Петков и Лена Бориславова на пресконференция през 2022 година.

Много е опасна Мафията притисната до стената . Много е голям залога  . Ако Промяната стане , това означава реално операция "Чисти ръце " като тази в Италия . Много са опасни такива хора кандидати за затвора . Играят ва банк , особено Пеевски-Борисов . 

Ако беше историята само преди няколко месеца или след изборите щях да се вържа , но точно сега , след като е седяла в чекмеджето на въпросните ... Колкото до Борисов и Пеевски те са бракувани докато смъртта ги раздели и най-вероятно това ще се случи . Дано е само политическа смърт . https://warofthecrickets.blogspot.com/…/04/blog-post_29.html
Да натискаш Бойко Борисов да се разведе с Пеевски, че да се ожени за теб не е добра предизборна тактика за ПП-ДБ. Срамна е.
Срамно е и да ревеш, че Биволъ, БОЕЦ и BIRD.BG те нападат по поръчка на мафията докато ти до вчера си бил в сглобка с мафията и пак твърдиш, че ще се сглабяш с Борисов "без Пеевски".

 УУУУУУУУУУУУУУУУУУ УУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ

Ако някой е проследил поредната компроматна дандания, може ли да ми обясни защо някой би подправял документи и подписи? Законът изисква единствено лицето, заело висша държавна длъжност, да преприеме необходимите действия за освобождаване от несъвместимост.
Това по-конкретно изисква лицето еднозначно да заяви волята си да бъде освободено от съответните управителни органи - и да предприеме всички останали необходими действия, които то може да предприеме. Никъде не се изисква то да бъде освободено от тези управителни органи в предвидения срок - особено когато това не зависи от съответното длъжносто лице.
Затова изобщо не ми е ясно защо някой би фалшифицирал чужди подписи?!
Намирисва ми на поредната партенка.
 
 
 
Автор
Ruzha Smilova
Лора Филева е обобщила информацията. Доста въпроси остават. На мен ми прави впечатление нещо, което надали ще бъде забелязано - двама братя ( от общо трима членове) са в УС на сдружението. Това изглежда като конфликт на интереси. Така или иначе е странно, че не са обжалвали това вписване на промените в УС, ако са имали нещо против тях.https://www.dnevnik.bg/…/4620433_falshifikacii_ili…/…
Фалшификации или скандал по сценарий: (не)известното за Кирил Петков и "Да запазим Корал"
DNEVNIK.BG
Фалшификации или скандал по сценарий: (не)известното за Кирил Петков и "Да запазим Корал"
Фалшификации или скандал по сценарий: (не)известното за Кирил Петков и "Да запазим Корал"
  • Редактирано
Намирисва на ubermenschen, които искрено вярват, че всичко ще им се размине, а за такива дреболии, като гражданства и участие в УС на някакво си НПО никой няма да рови.
Автор
Ruzha Smilova
Vessislava Tancheva няма никакъв спор, че ако има някакво закононарушение, виновните трябва да си понесат отговорността - и съответното наказание. Въпросът ми беше да се уточни в какво собствено е нарушението, ако има такова. Но явно и простички въпроси вече пораждат политически страсти.
George Papakotchev
Доскоро разследванията на Биволъ и Bird май бяха достоверни и компетентни. Сега изведнаж...? Странна работа.
Автор
Ruzha Smilova
George Papakotchev когато разследванията им започнат да ползват документи, подадени от ПРБ, нещата започват да изглеждат странни.
George Papakotchev
Ruzha Smilova Казано другояче - вече никакво доверие в Биволъ и Бърд и техните разследващи журналисти, които са купени от прокуратурата? Или бъркам?
  • Редактирано
Автор
Ruzha Smilova
George Papakotchev според мен бъркате. Когато ползват в уж "свое" разследване материали, които са част от досъдебно производство, това поражда основания за съмнения. Това не пречи да правят и свои разследвания, без подпомагане от ПРБ.
Тогава на какво основание е досъдебното производство, чиито материали са ползвали "Бърд", ако всичко е ОК?.
Автор
Ruzha Smilova
Евгени Петров кой казва, че всичко е ок? Задавам въпрос - но вместо да отговарят, разни експерти се правят на интересни. И да - проблем ще е, ако Бърд се превърнат в поредната "пощенска кутия". Язък за барута, ако е така.
Намирисва ми да защитна реч. Няма пречка да го извърши друг - пълномощник, както и е сторено. Защо някой фалшифицира подписи - защото може и защото смята, че ще мине без да има идея, че това са най-лесно доказуемите престъпления. Фенщината не е непременно лошо нещо. Лошо става, когато изпреварва мисленето или го заменя
Автор
Ruzha Smilova
Николай Хаджигенов благодаря за отговора - не го намирам за убедителен, но си е опит. Коментарите за мотивите да задам дадения въпрос ще подмина - явно вече на човек и въпроси да задава не е позволено.
Ruzha Smilova Е, защо да е убедителен. Все пак работя наказателно право +20г. и общо взето нямам никаква идея от това
Автор
Ruzha Smilova
Николай Хаджигенов дори и специалистите могат да отговарят на въпроси от сферата на своята експертиза, не?! Освен ако предпочитат да се заяждат, разбира се, вместо да демонстрират компетентността си.
Stoyan Pavlov
Към кого е зададен въпроса в поста? Или е само разсъждение?
Pavel Antonov
Аз мога. Защото изискванията към ЮЛНЦ са драконовски, Регистърът е предназначен за фирми и не познава спецификата им, и всяка пререгистрация е тежка. Да се произвеждат документи със задна дата е популярна практика. Проблемът в случая е , че явно някои от подписаните не са знаели.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Въпроси и съмнения: Как не работи демокрацията

Още малко и ще станат 40 години . Няма начин  да не стигнем Обетованата земя .      Въпроси и съмнения: Как не работи демокрацията :  Отгово...