Търсене в този блог

вторник, 23 април 2024 г.

Отмъстителни

 https://scontent.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/440133788_10231755894109108_560196485228253263_n.jpg?stp=dst-jpg_p403x403&_nc_cat=1&ccb=1-7&_nc_sid=5f2048&_nc_ohc=9QV7WiHiTIQAb7es7u8&_nc_ht=scontent.xx&edm=AN6CN6oEAAAA&oh=00_AfBnbcaLCVGGnJEF_pEmvgPCw7pb1cq_Jy1-Ba_9ilOZ2Q&oe=662D3154

? Защо ? Защо целият в бяло як пич е нападнал журналиста Димитър Стоянов ? Защо след като това е да речем битова свада са претърсили жилището на този който се е защитавал от нападателя ? Всичко ще разберем ? Според мен това е акция за сплашване изпълнена от ОПГ МВР ? Журналиста , обаче ще бъде разкарван по следоветели и съдилища . Това е целта , както и да докопат информацията която има , но май не са успели ? ????????????????????

 

Защо е реагирал така ?Аз не ходя въоръжен до магазина .
Колко от вас ходят въоръжени ? Какво му казва мутрата с бяла тениска та така се е изплашил ? 👎Докато стане ясно ... Някой намери начин да го прецака може би ? Ще видим . Колегите му и приятелите ще се погрижат да излезе истината наяве . Прилича на инсценировка . Трябва да се види кой е този и защо е скочил , заплашил Димитър Стоянов . Атанас Чобанов
8 ч. ·
На 05.08 2021 г. полицаи задържат в Бургас Георги Шурелов. Той се представял за данъчен и рекетирал местен бизнесмен. В жилището му и в колата му са открити баджове на НАП и бланки на агенцията.
Георги Шурелов е бивш служител на НАП и МВР.
Георги Шурелов се измъква от правосъдието.
Георги Шурелов е ЗЕТ на Калин Стоянов, тогава шеф на ГДБОП, а сега министър на МВР. Мъж на сестра му. Калин Стоянов е ШУРЕЙ на Шурелов.
Докато разследвахме това, нашият колега Димитър Стоянов беше задържан от МВР защото бил нападнал някакъв нетрезв тип, който обаче бил служител на НАП.
Всъщност Митко е нападнат от пияндето, но сега той е в ареста на свинската държава.
Кое не е ясно?
🎯
Журналистът от BIRD Димитър Стоянов е арестуван за заплаха с оръжие и хулиганство.
На видеото ясно се вижда как вади пистолет.
Повече - на линка 💣💣💣
1 ч. 
Нищо не мога да разбера от медиите за ареста на разследващия журналист Димитър Стоянов. Това, което разбирам е, че са му изпратили провокатор, бил е ударен, извадил е огнестрелно оръжие за самозащита, което не е използвал, и е арестуван по сигнал на провокатора! Може ли, който е по-запознат със случая, да коментира адекватно, а не като българските медийни парцали?
Kapka Todorova
Какво като не го е ползвал? Ако го е ползвал, щеше да е арестуван за убийство. Сега е задържан за заплаха. Същото ще направят веднага и в Германия. И въобще, как е възможно човек да носи боен пистолет в себе си, че и да го вади
  • Отговор
Kapka Todorova Човекът е разследващ журналист с години тероризиран от мафиотската власт! Ето пояснението за нападението на Атанас Чобанов. Сега всичко става ясно! ====="Какво се случи вчера с колегата ми Димитър Стоянов. Някакъв непознат пиян тип го напада вербално и физически вчера докато пазарува с жена си. Напада го в гръб. Митко има законно оръжие и по време на свадата го е извадил, за респект. Това става към 15 ч. След това Митко отива в предаването Алтернативата. Оттам отива в Пирогов, защото нападателят го е ранил по главата. Междувременно нападателят подава жалба. В полицията се представил за данъчен. Полицаите арестуват Митко в Пирогов. Вземат му оръжието и телефона. Посред нощ обискират и дома му, но успяхме да спасим компютъра.
Всичко това се случва докато аз финализирам разследващ материал, в който е описано как шуреят на министър Калин Стоянов, който е бивш полицай и бивш данъчен, през 2021 г. е рекетирал търговец в униформа на НАП. И до момента шуреят на министъра име Шурелов убягва на правосъдието! Митко обаче е в ареста."
 
 
 
Kapka Todorova
Tatiana Christy надявам се колегите да не носят всички пистолети. А щом вади пистолет при спор, не е трябвало да получава разрешително. Има късмет, че ще му го вземат и ще го осъдят за заплаха, защото с тоя маниер иначе може да стане по-лошо
  • Отговор
Автор
Tatiana Christy
Kapka Todorova Напротив! Надявам се да носят. Аз съм винаги с електрошок в себе си в резултат на множеството физически атаки и тормоз към мен на улицата. И няма да се замисля да го използвам, ако се наложи. А Митко настъпва по мазола мафията от дълго време. Тормозът към него и колегите му е системен и вместо да му четем лекции дали трябва да носи оръжие, трябва да го подкрепим.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Въпроси и съмнения: Sic transit gloria mundi

Въпроси и съмнения: Sic transit gloria mundi : ? ? Т ъй преминава световната слава!    Evgeni Kanev Любими    ·  39 мин    ·  Мой близък за...