Търсене в този блог

вторник, 25 април 2023 г.

Любеници , тикви и фикуси

@
13 ч. 
Споделено с: Публично
Предупреждавам ,че ще блокирам всички приятели на този идиот https://www.facebook.com/Fikov след една седмица . Засега съм го блокирал за да не види това . Ако не се досещате защо ,значи сте малоумници .
@  Защо според вас свинете като Слави  и този  Фиков  нападат Лена   и Промяната  по този начин ?@Дали защото няма за какво друго да се хванат ?@ Защо не нападат  Бай Ганьо от Банкя , който има реални грехове и е бос на ОПГ  ГЕРБ ?@ Защо не нападат Копейкин ?@ Защо се нападат Доган ?@ Защо дума не обелват  за свинята Гергов  и това което стана в Пловдив @ Дали не е защото вече усещат,че те ще се държат за парапета , а законът и Бай Ставри ще са изотзад ?@ Защо Любеницата  включи Тома Бичето  без съгласието на събеседника му , без предупреждение ? @Защо голяма част от интелигенцията , да не кажа по-голямата част обслужват Олигархията или си траят ?

 

 

 

Надокладвайте тази гнида, иначе се пише журналист. Журналист! Боже мили, колко трябва да си извратен, за да се гавриш с неродено дете! Много гадост се изля от подобни нему "журналисти", много гнилоч, много хора оплескаха с л@@@ата си, в това число и мен опръскотиха неведнъж, но повече не може така и не аз съм важната.
Имаше професионални стандарти, имаше и етични. Някога. В това е проблемът и той не е само за гилдията, доколкото я има. За обществото е, за ценностите. Или може би няма значение, ако някой ни възпламенява със снимките на хляба си от лимец и храчи постове като този, а иначе се пише журналист, това шизофренно ли е или просто го приемаме за нормално?
Не искам такива колеги. Не искам такива списователи и драскачи, нито им искам сайтчетата, бълващи повръщня и омраза. Нито пък такива "френдове". Ама този го познавах, беше нормален. Какво ли не правят копейките. И травмите от някога, които ти пречат да се реализираш в обичта и обективното.
Побеснях, наистина. Когато става дума за дете е непростимо.
 
 Може да бъде изображение с 3 души

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Въпроси и съмнения: Как не работи демокрацията

Още малко и ще станат 40 години . Няма начин  да не стигнем Обетованата земя .      Въпроси и съмнения: Как не работи демокрацията :  Отгово...