Търсене в този блог

събота, 3 декември 2022 г.

Неизмазаната къща

 Мазаха , мазаха и се омазаха до ушите в лайната на корупцията ,та се размириса чак до Холандия

 Може да бъде изображение с 2 души и изправени хора

 

  • Много хора вече го казаха . Хърватия влезе 6,5 години след България в ЕС и догодина ще бъде в Еврозоната и Шенген . Ако България се движеше с тези темпове още 2016 трябваше да е напълно интегрирана . #Кой е отговорен ,че това не се случи ? Това е въпрос с неповишена трудност към целият политически елит на прехода ,на който той не иска да отговори . #Кой имаше интерес от безвремието и размотаването ? #Кой направи пари от това ?
    #Кой е отговорен , тези които управляваха 6 месеца или тези които пропиляха 6 години ?

    3 коментара


    Момчил Дойчев
    Българското политическо неграмотно мнозинство - между две трети и три четвърти от населението /не казвам народа!/ не желае реформи и политиката на Борисов напълно го устройваше. Който след 2001 г. искаше България да стане нормална европейска държава губеше . Защото потиците са като народа си - те са корумпирани , защото народът е корумпиран, а не обратното!


    Halime Bahry
    Момчил Дойчев Тези , които вървят след настроенията и манталитета на стадото и се възползват от неговите недостатъци как се наричат ? Значи не сме имали значими убедителни политици ,които да поведат, а не да следват и да се възползват .

 

 

 

9 ч. 
Отказът на Нидерландия да ни пусне в Шенген едва ли е изненадал някого у нас. Дори самият президент, който обвини Руте в цинизъм знае, че се възмущава ей така от кумово безсрамие за пред публиката, за да прикрие собствения си цинизъм.
Защото какво друго освен цинизъм е да работиш като изнесено представителство на Путин в ЕС по време на войната му с него;
да даваш концесии на руски компании на бреговата (и на ЕС) ивица;
да уволниш човека разкрил мащабни престъпления на най-интензивната сухопътна граница на ЕС;
твоето правителство да е безсилно пред всекидневния трафик на мигранти към Европа;
С две думи, да работиш ежедневно срещу интересите на Европа и да се жалваш от нея ?
Поведението на официална България е като на слаб ученик, който все се оправдава, че всичко е научил, казал, написал, но … опять двойка. Защото учителят не е оценил старанието му, а само резултатите му.
Колко пъти откакто Радев е президент - премиер е говорил пред медиите за фундаменталния проблем на България с организираната престъпност, за нуждата от дълбока съдебна реформа, за вината на сиамските близнаци ГЕРБ - ДПС да не ни приемат в Шенген?
И вместо да концентрира власт в угода на Русия и нейните наместници у нас - да е изразил грам подкрепа за партиите, които се борят за нужните реформи?
Е, Радев свали юмрука и получи юмрука на ЕС.

Може да бъде изображение с 2 души и текст, който гласи 'начало българия политика BULGA 14:14 борисов: измазваме една сграда и сме в шенген! 02.02.11 395 борисов и вернер файман снимка: бта' 

 

 

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Въпроси и съмнения: Sic transit gloria mundi

Въпроси и съмнения: Sic transit gloria mundi : ? ? Т ъй преминава световната слава!    Evgeni Kanev Любими    ·  39 мин    ·  Мой близък за...