Търсене в този блог

петък, 18 ноември 2022 г.

Русе, събуди се !

 Русе , събуди се !

Изчакващи публикации  5 matches

Питащият или Димитър Димитров ? Ще ги натирим защото Статуквото не може да излъже ЕС със фалшиви реформи за да продължи да краде европейски пари . На изборите тази зима ще има наблюдатели от ЕС и дали ще са хартиени или не няма да има значение , а това дали българите са поумнели и могат да различат мошеници от свестни и дали ще гласуват . Ако не са поумнели и изберат политиците на прехода от БСП, ГЕРБ, ДПС и разни присъдружни проекти какъвто беше Слави и сега Възраждане , ще ни спрат парите , а Шенген през крив макарон .

Кога ще ги натирим

Снишаването е причина
Не е точно така . Бизнесът ,какъвто и да е той ,зависи от законите и средата . Ако чрез държавата се осъществява рекет на...
Вижте повече
https://youtu.be/-o3fBUHF7sY И за чеп не стават , ами да натирим всичките политици и партии от хайдушкият преход създадени от ДС-КГБ , а това са ДПС, ГЕРБ, всичките патриоти , и библиотекарски проекти като ИТН и Възраждане . Политик над 50 не ни трябва .
Альошата и той става . Впрочем има ли значение кого ще цвъкат гълъбите .
16 ч. 
Паметник на Ленин, превърнат в статуя на Дарт Вейдър в Одеса, Украйна
  
Дано няма , а разбойници като мъртвият влязат в затвора .
Ще има още убийства като това . Прав е че градуса на напрежението се вдига . Глутниците огладняха и ще се сдавят .
0:00 / 38:40
🗣 Осман Октай, политически анализатор и бивш заместник-председател на ДПС, говори:
👉 какви са версиите за смъртта на Нурадин Кафелов
👉 защо КПКОНПИ се поинтерес...
Вижте повече
— в/ъв TV1 България.
Като изключим китайският календар, има логика .
Този път ще се избият . Има частни армии , генерали и ФСБ не контролира всички и всичко . Вкусилият власт и безнаказаност Путин и неговите хора няма да се дадат без бой . Доколкото си спомням вашата теория Evgeni Kanev или тази на Дайнов , след всяка загуба на война се случва нещо като революция . Например 1905 и 1917 . Само не разбрах след загубата на студената война какво последва , но това ,което става сега прилича на опит за реванш, който ще завърши с катастрофа . Според мен революция и гражданска война . https://www.actualno.com/…/kitajski-horoskop-zodija-zmija… По китайският календар и от историческата справка вероятният катарзис или революция ще е през зимата на 2025 . 2024 Путин , който е дракон, ще навърши 72 години 6Х12 . 🙃😜🤪🧐 Ако искате вярвайте .

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Въпроси и съмнения: Sic transit gloria mundi

Въпроси и съмнения: Sic transit gloria mundi : ? ? Т ъй преминава световната слава!    Evgeni Kanev Любими    ·  39 мин    ·  Мой близък за...