Търсене в този блог

неделя, 8 януари 2023 г.

Седебно-патриотична Чалгария

 Затова пък ще има много патриоти-идиоти

 

 

  • 1 ч. 
    Пагубна е тенденцията у нас политически решения, наместо да се оспорват политически, да се дават на съд.
    Помощ за Украйна - хайде в конституционния съд, меморандум за намерения с Джемкорп - в ДАНС, успели да намерят газ в ситуация на форс мажор - прокуратура. Разбира се почти никога до нищо не се стига, именно защото става дума за политика, не непременно за престъпления, които са от друг порядък.
    Но тенденцията е много тревожна. Скоро в тази държава просто няма да може да се управлява.
    5 коментара

    Карикатур Олекотеновой Йогиевич
    КС си е повече полит. орган и по-малко съд ... все пак


  • Милена Стефанова
    Тежко неразбиране на ролята на Конституционния съд и на съдебната система съзирам. Ако всико се оспорва само политически ще живеем в друг режим, а не демокрация.


  • Димитър Колев
    Да , но това дава повод за лъкардии по всички национални ТВ на плювачи срещу партиите противници на статуквото. Днес при Цънцарова Д. Трифонова два часа громи ПП за Джемкорп за нещо, дето и на децата им стана ясно, че държавата не е ощетена и със стотинка, по БНТ в същото време Катамаранът громеше ПП за "скъпия газ", с който ни били заробили, а по Канал 3 със същото упражнение се занимаваше Захариева.Захариева




  • Rumen Lazarov
    Тази държава лесно се управлява по телефона и от джипка, когато не четеш закона и си назначил хора да ти пазят гърба и да ти чистят л..... та. (говната ) 
    ще добавя ако някой не се е досетил .

    България има нужда от повече патриотизъм

    Или как да възпеем цялата българщина само в един филм

    България има нужда от повече патриотизъм

    Преди време написах един сериозен анализ за Северна Македония и нуждата от бързото й влизане в ЕС. Това, разбира се, не се хареса на модерните патриоти до такава степен, че едно от знаковите им лица – Андрей от Андрей и Иван (нямам представа какви са им фамилиите), написа възмутено във фейсбук: „Как се случи така, че за по-малко от 100 години се превърнахме от нацията на Мара Бунева в нацията на Капка Тодорова?“ За незнаещите, в по-смешния живот извън фейлетоните, се подвизавам с псевдонима Капка Тодорова. По-натам той твърди, че тезата ми, че Македония бързо в ЕС е от полза за България, аз предавам българските традиции.

    В Съдебно-патриотична  Чалгария точно Мутрите и престъпниците , Мафията раздават  квалификации и правосъдие  включително чрез  Чалга-линчуване на  Лена и Промяната  и на самият Харвард , който не е патриотично да завършиш или поне да не надградиш с  диплома за пожарникар или милиционер .   Само аджамии могат да си мислят ,че могат да са достойни за властта ако не са   оценени от Библиотекарите , философа Доган и разбира се Слави Трифонов .   Онези ,които отдавна трябва  да са зад решетките за корупция, далавери , национално предателство , беззаконие и разхищение ,размахват бича  и са си присвоили ролята на прокурори  от най-висша инстанция .

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Въпроси и съмнения: Как не работи демокрацията

Още малко и ще станат 40 години . Няма начин  да не стигнем Обетованата земя .      Въпроси и съмнения: Как не работи демокрацията :  Отгово...